Logo Księgarni Poczytaj.pl
pokaz koszyk      Koszty dostawy | Regulamin | Pomoc | Kontakt
Karty Płatnicze
rog
rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h

  Lista wydawnictw
 
bez kosztów tanie książki
Podręczniki
»
»
»
Rabat za więcej

podręcznik
podręcznik: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

Wydawnictwo:

REA


Rok wydania:
Ilość stron: 154 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 165x235 mm
ISBN: 9788375443783


Zobacz podręcznik autora:
,



Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

Opis: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.


Kupujący tę pozycję zamówili również:

Podstawy żywienia człowieka 1. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny
Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 1. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny

Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny
Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny

Obsługa gości konsumentów cz. 1. Poradnik metodyczny
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługa gości konsumentów cz. 1. Poradnik metodyczny

Obsługa gości konsumentów cz. 2. Poradnik metodyczny
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługa gości konsumentów cz. 2. Poradnik metodyczny

Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik...

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik
Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik

Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2
Marzanna Zienkiewicz

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie...

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach
Ewa Superczyńska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach...

Rok wydania: 2005
Oprawa: miękka
Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej
Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z...

Rok wydania: 2011
Oprawa: miękka
sprawdz zamowienie
języki obce - podręczniki
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt
Adam GargaśTo nieprawda, że wszystkiemu
winien jest SYSTEM, jeśli coś
nie działa napisz!:

Adam

IE 8.0 © 2002-2014 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel