Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny - Podręcznik

Strona Główna Księgarni.
pokaz koszyk        zkoszty wysyłkiregulaminpomocKontaktmail
Karty Płatnicze
p Książki l Podręczniki l Audiobook l mapy l Antykwariat l Muzyka l Filmy l Nowości l Bestseller k
rog rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h
  Indeks wydawnictw
  Indeks autorów
  Indeks kategorii
 
bez kosztów tanie książki
Podręczniki
wstecz Podręcznik z kategorii: Pedagogika » Materiały dla nauczycieli » Przedmioty zawodowe


Lista bestsellerów - Przedmioty zawodowe - zobacz

podręcznik
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny
powiększ

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

Wydawnictwo: REA
Rok wydania:
Ilość stron: 154 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 165x235 mm
ISBN: 9788375443783


Zobacz podręcznik autora:
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Zobacz podręczniki wydawcy:
Wydawnictwo REA



Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
Sprawdź inne podobne dostępne produkty lub wydania:
powiększ Małgorzata Konarzewska, Ewa Hanna Lada, Barbara Zielonka
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Zasadnicza...
powiększ Marzanna Zienkiewicz
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie...
powiększ Krzysztof Pacholski
Elektryczne i elektroniczne wyposażenie pojazdów samochodowych...
powiększ Krzysztof Pacholski
Elektryczne i elektroniczne wyposażenie pojazdów samochodowych...

UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.


Poleć na: Udostępnij na Facebooku
Kupujący tę pozycję zamówili również:
powiększ Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 1. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny


Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:
powiększ Marzanna Zienkiewicz

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych....

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza

>> czytaj więcej
powiększ Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik

Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka

Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charakteryzuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie

>> czytaj więcej
powiększ Ewa Superczyńska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach

Rok wydania: 2005
Oprawa: miękka

Zeszyt przeznaczony do nauki zawodu kucharz małej gastronomii oraz zawodów gastronomicznych na poziomie technikumnp. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych.

>> czytaj więcej
powiększ Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej

Rok wydania: 2011
Oprawa: miękka

Zbiór pytań i testów przygotowujących do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej to pozycja przeznaczona dla uczniów techników uzupełniających i szkół policealnych o profilu gastronomicznym przygotowujących się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.

>> czytaj więcej

Zobacz również inne pozycje wydawnictwa "REA" dostępne w księgarni:

Geografia turystyczna cz. 1. Poradnik metodyczny - Poradnik dla nauczyciela stanowi publikację pomocną w procesie kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Poradnik może być wykorzystywany do kształcenia w zakresie geografii
czytaj więcej...

Ekonomika w rolnictwie cz. 1-2. Poradnik metodyczny - Poradnik metodyczny dla nauczyciela będzie pomocny w prowadzeniu zajęć dydaktycznych w szkole kształcącej w zawodach: technik rolnik, technik ogrodnik i technik mechanizacji rolnictwa, na
czytaj więcej...

Sprzedaż towarów. Poradnik metodyczny - Jako załącznik i materiał pomocniczy do podręcznika Sprzedaż towarów proponuję poradnik dla nauczyciela zawierający zestaw planów metodycznych. Zajęcia prowadzone są nowoczesnymi metodami
czytaj więcej...

Ekonomia i prawo w turystyce. Poradnik metodyczny - Poradnik metodyczny dla nauczyciela jest ściśle z podręcznikiem i stanowi pomoc w organizowaniu procesu kształcenia. Zawiera on między innymi: - wskazówki metodyczne - propozycję nauczycielskiego
czytaj więcej...

Ekonomia i prawo w hotelarstwie. Poradnik metodyczny - Poradnik dla nauczyciela jest ściśle skorelowany z podręcznikiem i stanowi pomoc w organizowaniu procesu kształcenia. Zawiera on między innymi: - wskazówki metodyczne - propozycję nauczycielskiego
czytaj więcej...

Marketing usług turystycznych. Poradnik metodyczny - Poradnik metodyczny dla nauczyciela jest ściśle skorelowany z podręcznikiem i stanowi pomoc w organizowaniu procesu kształcenia. Zamieszczone w poradniku propozycje mogą stanowić podpowiedź
czytaj więcej...


sprawdz zamowienie
języki obce - podręczniki
bestseller
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Magdalena Ratajska
cena: 31.06 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Jacek Boratyński
cena: 30.23 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Tomasz Klekot
cena: 30.23 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Wioletta Bień, Sylwia Odrzywałek
cena: 31.06 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Magdalena Ratajska
cena: 31.06 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Jolanta Libura, Monika Wolak
cena: 31.06 zł

Zobacz więcej!

dladzieci
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt

Adam Gargaś To nieprawda, że wszystkiemu winien jest SYSTEM, jeśli coś nie działa napisz!: Adam
IE 6.0 © 2002-2014 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel