Strona Główna Księgarni
pokaz koszyk        zkoszty wysyłkiregulaminpomocKontaktmail
  Karty Płatnicze
p Książki l Podręczniki l Audiobook l Reprinty l Antykwariat l Muzyka l Filmy l Nowości l Bestseller k
rog rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h
bez kosztów tanie książki
Podręczniki
Rabat za więcej

Podręcznik z kategorii:
podręcznik
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny
powiększ

Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

Wydawnictwo: REA
Rok wydania:
Ilość stron: 154 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 165x235 mm
ISBN: 9788375443783


Zobacz podręcznik autora:
,
Zobacz podręczniki wydawcy:
REA




Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
Sprawdź inne podobne dostępne produkty, wydania:
powiększ Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa...

UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  
Opis:

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.


Poleć na:Udostępnij na Facebooku
Kupujący tę pozycję zamówili również:
powiększ Anna Kmiołek

Technologia gastronomiczna cz. 2. Technikum, szkoła policealna. Podręcznik

powiększ Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik...

powiększ Ryszard Jargoń

Obsługa konsumenta cz. 1

powiększ Joanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk

Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 1

powiększ Joanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk

Organizacja pracy w hotelarstwie 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik Hotelarstwa

powiększ Ryszard Jargoń

Obsługa konsumenta cz. 2


Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:
powiększ Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa...

Rok wydania: 2014
Oprawa: miękka
powiększ Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik

Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka

Zobacz również inne pozycje wydawnictwa "REA" dostępne w księgarni:

sprawdz zamowienie
języki obce - podręczniki
bestseller
powiększ
Projektowanie i wykonywanie ...
Piotr Malak, Michał Szymczak
cena: 31.53 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Ewa Czechowska
cena: 30.23 zł
powiększ
Organizowanie i monitorowanie ...
Anna Rożej, Stanisław Stolarski, ...
cena: 41.36 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Robert Pyszel, Renata Solonek
cena: 30.23 zł
powiększ
Sprzedaż towarów cz. 1. Zasadnicza ...
Donata Andrzejczak, Agnieszka ...
cena: 26.25 zł
powiększ
Organizowanie i monitorowanie ...
Joanna Śliżewska, Dorota Zadrożna
cena: 36.32 zł
powiększ
powiększ
Organizacja i technologia ...
Tadeusz Maj
cena: 20.16 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Magdalena Ratajska
cena: 31.06 zł
powiększ
Twarz, szyja, dekolt. Kosmetyka ...
Barbara Drygas, Marzenna Mrozowska, ...
cena: 46.85 zł
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt

Adam Gargaś To nieprawda, że wszystkiemu winien jest SYSTEM, jeśli coś nie działa napisz!: Adam
IE 6.0 © 2002-2014 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel