Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny - Podręcznik

Strona Główna Księgarni.
pokaz koszyk        zkoszty wysyłkiregulaminpomocKontaktmail
Karty Płatnicze
p Książki l Podręczniki l Audiobook l mapy l Antykwariat l Muzyka l Filmy l Nowości l Bestseller k
rog rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h
  Indeks wydawnictw
  Indeks autorów
  Indeks kategorii
 
bez kosztów tanie książki
Podręczniki
wstecz Podręcznik z kategorii: Pedagogika » Materiały dla nauczycieli » Przedmioty zawodowe


Lista bestsellerów - Przedmioty zawodowe - zobacz

podręcznik
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny
powiększ

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych. Poradnik metodyczny

Wydawnictwo: REA
Rok wydania:
Ilość stron: 154 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 165x235 mm
ISBN: 9788375443783


Zobacz podręcznik autora:
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Zobacz podręczniki wydawcy:
Wydawnictwo REA



Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
Sprawdź inne podobne dostępne produkty, wydania:
powiększ Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa...

UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.


Poleć na: Udostępnij na Facebooku
Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:
powiększ Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik

Rok wydania: 2014
Oprawa: miękka

Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą

>> czytaj więcej
powiększ Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik

Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka

Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charakteryzuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie

>> czytaj więcej
powiększ Ewa Superczyńska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach

Rok wydania: 2005
Oprawa: miękka

Zeszyt przeznaczony do nauki zawodu kucharz małej gastronomii oraz zawodów gastronomicznych na poziomie technikumnp. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych.

>> czytaj więcej
powiększ Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej

Rok wydania: 2011
Oprawa: miękka

Zbiór pytań i testów przygotowujących do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej to pozycja przeznaczona dla uczniów techników uzupełniających i szkół policealnych o profilu gastronomicznym przygotowujących się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.

>> czytaj więcej

Zobacz również inne pozycje wydawnictwa "REA" dostępne w księgarni:

Ekonomika w rolnictwie cz. 1-2. Poradnik metodyczny - Poradnik metodyczny dla nauczyciela będzie pomocny w prowadzeniu zajęć dydaktycznych w szkole kształcącej w zawodach: technik rolnik, technik ogrodnik i technik mechanizacji rolnictwa, na
czytaj więcej...

Ekonomia i prawo w turystyce. Poradnik metodyczny - Poradnik metodyczny dla nauczyciela jest ściśle z podręcznikiem i stanowi pomoc w organizowaniu procesu kształcenia. Zawiera on między innymi: - wskazówki metodyczne - propozycję nauczycielskiego
czytaj więcej...

Ekonomia i prawo w hotelarstwie. Poradnik metodyczny - Poradnik dla nauczyciela jest ściśle skorelowany z podręcznikiem i stanowi pomoc w organizowaniu procesu kształcenia. Zawiera on między innymi: - wskazówki metodyczne - propozycję nauczycielskiego
czytaj więcej...

Marketing usług hotelarskich. Poradnik metodyczny - Niniejsza pozycja przeznaczona jest dla nauczycieli przedmiotu marketing usług hotelarskich w technikum hotelarskim. Poradnik został opracowany na podstawie podręcznika Marketing usług hotelarskich,
czytaj więcej...

Podstawy działalności handlowej. Poradnik metodyczny - Poradnik ma na celu kompleksowe ujęcie zagadnień związanych z nauczaniem przedmiotu Podstawy działalności handlowej, stąd przedstawia zarówno wymogi stawiane pracownikom, a określone w Krajowym
czytaj więcej...

Poradnik mechatronika - Poradnik mechatronika to kompendium wiedzy dla uczniów kształcących się w zawodzie mechatronik oraz studentów i inżynierów specjalizujących się w tej dziedzinie. Materiał dzieli się na
czytaj więcej...


sprawdz zamowienie
języki obce - podręczniki
bestseller
powiększ
Podejmowanie i prowadzenie ...
Jacek Musiałkiewicz
cena: 12.61 zł
powiększ
Marketing. Szkoła ponadgimnazjalna. ...
Jacek Musiałkiewicz
cena: 10.81 zł
powiększ
Marketing. Szkoła ponadgimnazjalna. ...
Jacek Musiałkiewicz
cena: 16.20 zł
powiększ
Podstawy przedsiębiorczości. ...
Jacek Musiałkiewicz
cena: 16.20 zł
powiększ
Urządzenia i systemy mechatroniczne. ...
Mariusz Olszewski
cena: 41.36 zł
powiększ
Podejmowanie i prowadzenie ...
Jacek Musiałkiewicz
cena: 18.01 zł

Zobacz więcej!

dladzieci
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt

Adam Gargaś To nieprawda, że wszystkiemu winien jest SYSTEM, jeśli coś nie działa napisz!: Adam
IE 6.0 © 2002-2014 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel