pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Obsługa gości konsumentów cz. 2. Poradnik metodyczny

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2011
Oprawa: miękka
Ilość stron: 88 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375442984
ISBN: 978-83-7544-298-4
Data: 2011-06-22
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 3 i 4 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule. W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji i zadań domowych, przykład rozwiązania zadania praktycznego oraz inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.

Podręcznik „Obsługa gości konsumentów cz. 2. Poradnik metodyczny” - oprawa miękka - Wydawca: REA.