Logo Księgarni Poczytaj.pl
pokaz koszyk      Koszty dostawy | Regulamin | Pomoc | Kontakt
Karty Płatnicze
rog
rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h

  Lista wydawnictw
 
bez kosztów tanie książki
Podręczniki
»
»
Rabat za więcej

podręcznik
podręcznik: Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

Wydawnictwo:

REA


Rok wydania:
Ilość stron: 368 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 165x235 mm
ISBN: 9788375441116




Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

Opis: Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe.

Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w trzech częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.

W 2 części podręcznika podano informacje dotyczące technologicznych podstaw - chowu i hodowli bydła; - chowu owiec, kóz, trzody chlewnej, koni; - produkcji drobiarskiej.


Kupujący tę pozycję zamówili również:

Ekonomika w rolnictwie cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik rolnik. Technik ogrodnik. Technik mechanizacji rolnictwa
Roman Jabłonka, Anna Mironiuk

Ekonomika w rolnictwie cz. 2. Podręcznik do nauki...

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej
Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik w technikum i szkole policealnej cz. 3
Elżbieta Bombik, Krzysztof Górski, Stanisław Kondracki

Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik...

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Produkcja roślinna. Podręcznik cz. 1. Technikum
Zbigniew Czerwiński, Alicja Gawrońska-Kulesza, Zbigniew Lenart, Tomasz Sosulski, Anna Wysmułek

Produkcja roślinna. Podręcznik cz. 1. Technikum

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Funkcjonowanie przedsiębiorstw. Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw cz. 2. Kwalifikacja A.35.1. Podręcznik do nauki zawodu Technik ekonomista
Damian Dębski, Paweł Dębski

Funkcjonowanie przedsiębiorstw. Podstawy funkcjonowania...

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Organizacja produkcji gastronomicznej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2
Anna Kmiołek

Organizacja produkcji gastronomicznej. Szkoła ponadgimnazjalna....

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
sprawdz zamowienie
języki obce - podręczniki
bestseller
Urządzenia i systemy mechatroniczne. Szkoła ponadgimnazjalna. ...
Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej. ...
Marketing Podręcznik. Szkoły ponagdimnazjalne
Elementy prawa Ćwiczenia. Szkoły ponadgimnazjalne
Testy i zadania praktyczne. Technik budownictwa. Kwalifikacja ...
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt
Adam GargaśTo nieprawda, że wszystkiemu
winien jest SYSTEM, jeśli coś
nie działa napisz!:

Adam

IE 8.0 © 2002-2014 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel