Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik - Podręcznik

Strona Główna Księgarni.
pokaz koszyk        zkoszty wysyłkiregulaminpomocKontaktmail
Karty Płatnicze
p Książki l Podręczniki l Audiobook l mapy l Antykwariat l Muzyka l Filmy l Nowości l Bestseller k
rog rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h
  Indeks wydawnictw
  Indeks autorów
  Indeks kategorii
 
bez kosztów tanie książki
Podręczniki
Rabat za więcej

wstecz Podręcznik z kategorii: Nauki ścisłe i przyrodnicze » Ogrodnictwo i rolnictwo » Przedmioty zawodowe


Lista bestsellerów - Przedmioty zawodowe - zobacz

podręcznik
Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik
powiększ

Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

Wydawnictwo: REA
Rok wydania:
Ilość stron: 368 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 165x235 mm
ISBN: 9788375441116


Zobacz podręczniki wydawcy:
Wydawnictwo REA



Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
Sprawdź inne podobne dostępne produkty lub wydania:
powiększ Elżbieta Bombik, Krzysztof Górski, Stanisław Kondracki
Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik...
powiększ Barbara Biesiada-Drzazga, Bronisław Jeleń, Elżbieta Krzęcio, Krzysztof Młynek, Roman Niedziółka
Produkcja zwierzęca cz. 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik...
powiększ Zbigniew Czerwiński, Alicja Gawrońska-Kulesza, Zbigniew Lenart, Tomasz Sosulski, Anna Wysmułek
Produkcja roślinna. Podręcznik cz. 1. Technikum
powiększ Nikodem Sakson
Produkcja pieczarki na podłożu fazy III

UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe.

Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w trzech częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.

W 2 części podręcznika podano informacje dotyczące technologicznych podstaw
- chowu i hodowli bydła;
- chowu owiec, kóz, trzody chlewnej, koni;
- produkcji drobiarskiej.


Poleć na: Udostępnij na Facebooku
Kupujący tę pozycję zamówili również:
powiększ Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej

powiększ Alojzy Woś

Zarys klimatu Polski


Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:
powiększ Barbara Biesiada-Drzazga, Bronisław Jeleń, Elżbieta Krzęcio, Krzysztof Młynek, Roman Niedziółka

Produkcja zwierzęca cz. 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik...

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka

Część druga zawiera informacje z zakresu: - technologicznych podstaw chowu i hodowli bydła (jego pochodzenie, rozród, odchów, żywienie, pielęgnacja, metody poskramiania), owiec i kóz; - technologicznych podstaw chowu trzody chlewnej (jej znaczenie gospodarcze i uwarunkowania produkcji, typy użytkowe, podstawy i systemy żywienia); - chowu i użytkowania

>> czytaj więcej
powiększ Elżbieta Bombik, Krzysztof Górski, Stanisław Kondracki

Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik w technikum i szkole policealnej...

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka

W 3 części podręcznika podano informacje dotyczące: - produkcji zwierzęcej w rolnictwie ekologicznym - elementów hodowli zwierząt z uwzględnieniem genetyki, rejestrowania i znakowania - formalno-prawnych podstaw chowu zwierząt, profilaktyki weterynaryjnej, obrotu zwierzętami i ich produktami.

>> czytaj więcej
powiększ Damian Dębski, Paweł Dębski

Funkcjonowanie przedsiębiorstw. Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw cz. 2. Kwalifikacja...

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka

Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.35 (Organizacja działalności gospodarczej i obliczanie podatków). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności planowania działalności gospodarczej, określania zadań przedsiębiorców, instytucji administracji publicznej, rozróżniania form organizacyjno-prawnych

>> czytaj więcej
powiększ Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna. Technologia gastronimiczna....

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków,

>> czytaj więcej

sprawdz zamowienie
języki obce - podręczniki
bestseller
powiększ
Podstawy żywienia człowieka. ...
Krystyna Flis, Wanda Konaszewska
cena: 28.20 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Magdalena Ratajska
cena: 31.06 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Jacek Boratyński
cena: 30.23 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Tomasz Klekot
cena: 30.23 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Wioletta Bień, Sylwia Odrzywałek
cena: 31.06 zł
powiększ
Testy i zadania praktyczne. ...
Magdalena Ratajska
cena: 31.06 zł

Zobacz więcej!

dladzieci
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt

Adam Gargaś To nieprawda, że wszystkiemu winien jest SYSTEM, jeśli coś nie działa napisz!: Adam
IE 6.0 © 2002-2014 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel