Logo Księgarni Poczytaj.pl
pokaz koszyk      Koszty dostawy | Regulamin | Pomoc | Kontakt
Karty Płatnicze
rog
rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h

  Lista wydawnictw
 
bez kosztów tanie książki
Podręczniki
»
»
»
Rabat za więcej

podręcznik
podręcznik: Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

Wydawnictwo:

REA


Rok wydania:
Ilość stron: 368 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 165x235 mm
ISBN: 9788375441116




Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

Opis: Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe.

Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w trzech częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.

W 2 części podręcznika podano informacje dotyczące technologicznych podstaw - chowu i hodowli bydła; - chowu owiec, kóz, trzody chlewnej, koni; - produkcji drobiarskiej.


Kupujący tę pozycję zamówili również:

Produkcja zwierzęca cz. 3. Podręcznik

Produkcja zwierzęca cz. 3. Podręcznik

Produkcja roślinna cz. 1. Podręcznik
Zbigniew Czerwiński, Alicja Gawrońska-Kulesza, Stanisław Lenart

Produkcja roślinna cz. 1. Podręcznik

Produkcja roślinna cz. 2. Podręcznik
Arkadiusz Artyszak, Katarzyna Kucińska, Hanna Niemczyk

Produkcja roślinna cz. 2. Podręcznik

Produkcja roślinna cz. 3. Podręcznik
Marta Darlewska, Alicja Gawrońska-Kulesza, Barbara Rutkowska, Piotr Stypiński, Irena Suwara

Produkcja roślinna cz. 3. Podręcznik

Ekonomika w rolnictwie cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik rolnik. Technik ogrodnik. Technik mechanizacji rolnictwa
Roman Jabłonka, Anna Mironiuk

Ekonomika w rolnictwie cz. 2. Podręcznik do nauki...

Żywność bezpieczna dla konsumenta. Zeszyty naukowe nr 73
Maria Małecka

Żywność bezpieczna dla konsumenta. Zeszyty naukowe nr 73

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej
Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej

Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:

Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik w technikum i szkole policealnej cz. 3
Elżbieta Bombik, Krzysztof Górski, Stanisław Kondracki

Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik...

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Produkcja roślinna. Podręcznik cz. 1. Technikum
Zbigniew Czerwiński, Alicja Gawrońska-Kulesza, Zbigniew Lenart, Tomasz Sosulski, Anna Wysmułek

Produkcja roślinna. Podręcznik cz. 1. Technikum

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Funkcjonowanie przedsiębiorstw. Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw cz. 2. Kwalifikacja A.35.1. Podręcznik do nauki zawodu Technik ekonomista
Damian Dębski, Paweł Dębski

Funkcjonowanie przedsiębiorstw. Podstawy funkcjonowania...

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
Organizacja produkcji gastronomicznej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2
Anna Kmiołek

Organizacja produkcji gastronomicznej. Szkoła ponadgimnazjalna....

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka
sprawdz zamowienie
języki obce - podręczniki
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt
Adam GargaśTo nieprawda, że wszystkiemu
winien jest SYSTEM, jeśli coś
nie działa napisz!:

Adam

IE 8.0 © 2002-2014 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel