Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik - Podręcznik

Strona Główna Księgarni.
pokaz koszyk        zkoszty wysyłkiregulaminpomocKontaktmail
Karty Płatnicze
p Książki l Podręczniki l Audiobook l mapy l Antykwariat l Muzyka l Filmy l Nowości l Bestseller k
rog rog
Szukaj:

w kategorii:
autor
tytuł
 24h
  Indeks wydawnictw
  Indeks autorów
  Indeks kategorii
 
bez kosztów tanie książki
Podręczniki
wstecz Podręcznik z kategorii: Nauki ścisłe i przyrodnicze » Ogrodnictwo i rolnictwo » Przedmioty zawodowe


Lista bestsellerów - Przedmioty zawodowe - zobacz

podręcznik
Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik
powiększ

Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

Wydawnictwo: REA
Rok wydania:
Ilość stron: 368 s.
Oprawa: miękka
Wymiar: 165x235 mm
ISBN: 9788375441116


Zobacz podręczniki wydawcy:
Wydawnictwo REA



Produkt, książka chwilowo niedostępna lub nakład wyczerpany
Sprawdź inne podobne dostępne produkty lub wydania:
powiększ Barbara Biesiada-Drzazga, Bronisław Jeleń, Elżbieta Krzęcio, Krzysztof Młynek, Roman Niedziółka
Produkcja zwierzęca cz. 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik...
powiększ Elżbieta Bombik, Krzysztof Górski, Stanisław Kondracki
Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik...
powiększ Nikodem Sakson
Produkcja pieczarki na podłożu fazy III
powiększ Arkadiusz Artyszak, Katarzyna Kucińska, Hanna Niemczyk
Produkcja roślinna. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik...

UWAGA!
Jeśli chcecie Państwo otrzymać informacje
o pojawieniu się tego produktu w naszej ofercie,
prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail.

e-mail:  

Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe.

Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w trzech częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.

W 2 części podręcznika podano informacje dotyczące technologicznych podstaw
- chowu i hodowli bydła;
- chowu owiec, kóz, trzody chlewnej, koni;
- produkcji drobiarskiej.


Poleć na: Udostępnij na Facebooku
Kupujący tę pozycję zamówili również:
powiększ Anna Kmiołek

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

powiększ Ewa Superczyńska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach

powiększ Kamilla Jachowicz, Elżbieta Zakrzewska

Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii. Testy i zadania z rozwiązaniami

powiększ Kamilla Jachowicz, Joanna Słabkowska, Elżbieta Zakrzewska

Egzamin zawodowy. Technik żywienia i gospodarstwa domowego. Testy i zadania z rozwiązaniami

powiększ Alojzy Woś

Zarys klimatu Polski

powiększ Anna Kmiołek

Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych


Zobacz również inne podobne pozycje dostępne w księgarni:
powiększ Barbara Biesiada-Drzazga, Bronisław Jeleń, Elżbieta Krzęcio, Krzysztof Młynek, Roman Niedziółka

Produkcja zwierzęca cz. 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik...

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka

Część druga zawiera informacje z zakresu: - technologicznych podstaw chowu i hodowli bydła (jego pochodzenie, rozród, odchów, żywienie, pielęgnacja, metody poskramiania), owiec i kóz; - technologicznych podstaw chowu trzody chlewnej (jej znaczenie gospodarcze i uwarunkowania produkcji, typy użytkowe, podstawy i systemy żywienia); - chowu i użytkowania

>> czytaj więcej
powiększ Elżbieta Bombik, Krzysztof Górski, Stanisław Kondracki

Produkcja zwierzęca. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik w technikum i szkole policealnej...

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka

W 3 części podręcznika podano informacje dotyczące: - produkcji zwierzęcej w rolnictwie ekologicznym - elementów hodowli zwierząt z uwzględnieniem genetyki, rejestrowania i znakowania - formalno-prawnych podstaw chowu zwierząt, profilaktyki weterynaryjnej, obrotu zwierzętami i ich produktami.

>> czytaj więcej
powiększ Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna. Technologia gastronimiczna....

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków,

>> czytaj więcej
powiększ Damian Dębski, Paweł Dębski

Funkcjonowanie przedsiębiorstw. Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw cz. 2. Kwalifikacja...

Rok wydania: 2013
Oprawa: miękka

Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.35 (Organizacja działalności gospodarczej i obliczanie podatków). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności planowania działalności gospodarczej, określania zadań przedsiębiorców, instytucji administracji publicznej, rozróżniania form organizacyjno-prawnych

>> czytaj więcej

sprawdz zamowienie
języki obce - podręczniki
bestseller
powiększ
Podejmowanie i prowadzenie ...
Jacek Musiałkiewicz
cena: 12.61 zł
powiększ
Marketing. Szkoła ponadgimnazjalna. ...
Jacek Musiałkiewicz
cena: 10.81 zł
powiększ
Podstawy przedsiębiorczości. ...
Jacek Musiałkiewicz
cena: 16.20 zł
powiększ
Marketing. Szkoła ponadgimnazjalna. ...
Jacek Musiałkiewicz
cena: 16.20 zł
powiększ
Urządzenia i systemy mechatroniczne. ...
Mariusz Olszewski
cena: 41.36 zł
powiększ
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie ...
Agnieszka Kasperek, Marzanna ...
cena: 41.41 zł

Zobacz więcej!

dladzieci
Sprawdź swoje zamówienie | Koszyk | Koszty dostawy | Regulamin | Polityka Cookies | Pomoc | Kontakt

Adam Gargaś To nieprawda, że wszystkiemu winien jest SYSTEM, jeśli coś nie działa napisz!: Adam
IE 6.0 © 2002-2014 KRAKÓW
Księgarnia Internetowa Poczytaj.pl,
"Dante" G. Baran, G. Fugiel