pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 116 s.
Wymiar: 160x230 mm
EAN: 978830209406456
Data: 2009-03-02
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu – organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, umiejętności określania czynników wpływających korzystnie i szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też rozpoznawania przyczyn wypadków, zagrożeń, szkodliwości i chorób zawodowych.

Podręcznik „Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.